Nyt medlem?

Team Odense Taekwondo Klub - Nyt medlem
Information til nye medlemmer:
Hvis du finder kampsport spændende og samtidig har lyst til godt kammeratskab og stor selvtillid, er Taekwondo lige noget for dig.
Team Odense Taekwondo Klub er fyns største og førende klub med nogle af de mest erfarne instruktører – både når det gælder børn og voksenhold.

Team Odense Taekwondo Klub tilbyder dig:
Selvforsvar
Kampsport
God fysisk form
Smidighed og styrke
Godt sammenhold
Selvdisciplin
Egne lokaler
Kammeratskab og nye venner
Sammenhold
Stævner
Sociale arrangementer

Oftest stillede spørgsmål:
Her finder du svar på de 10 oftest stillede spørgsmål. Hvis du har andre spørgsmål er du altid velkommen til skrive via vores kontaktformular eller henvende dig personligt til os.

1. Hvad er Taekwondo?
Koreas nationalsport, Taekwondo er en moderne sammenfatning af en række 2000 år gamle koreanske kampsystemer, og er mest kendt for sine mange spark og benteknikker. Direkte oversat betyder Taekwondo “fodens og håndens kunst”.Taekwondo er en effektiv form for styrketræning, der er meget virkningsfuld både fysisk og mentalt. I dag er Taekwondo en populær og anerkendt olympisk disciplin.

2. Hvem er Team Odense Taekwondo klub?
Team Odense Taekwondo Klub er en frivillig organisation, som primært henvender sig til børn og unge i området, men alle er velkomne, da vi også har voksenhold. Klubben blev stiftet i 1996. Målet er at skabe en klub, som skal kunne fungere som helhed for udøverne, både sportsligt og socialt.

3. Hvor træner I?
Vi træner i egne lokale på Sandhusvej 4, 5000 Odense C i skibhuskvarteret tæt på Odense centrum. De første 4 uger er træningen gratis, hvorefter man kan melde sig ind i Team Odense Taekwondo Klub.

4. Hvad skal jeg have på til træning?
Det eneste du skal er at møde op i noget løstsiddende tøj. Vi træner i bare fødder.

5. Hvem er mine instruktører?
Du bedes kigge på instruktører under fanebladet information.

6. Er det farligt?
Nej, det er ikke farligt. Instruktøren passer på eleverne og tilpasser træningen efter alder og niveau. Der er selvfølgelig en risiko ved kontaktsport i form af blå mærker og ømme muskler, men det er meget sjældent vi oplever skader. Hvis du kommer til skade under træningen, skal du hurtigst muligt henvende dig til din instruktør.

7. Hvad er en graduering?
Graduering er en prøve, hvor man skal vise, om man er dygtig nok til at få det næste bælte. Der skal gå mindst 3 måneder mellem hver graduering, og det er et krav, at man har lært sit nye pensum.

8. Hvornår kan jeg opnå det sorte bælte i Taekwondo?
Hvis du vedligeholder din træning og hele tiden stræber efter at blive bedre, kan du opnå dit sorte bælte på 5-6 år. Men det kræver, at du arbejder hårdt, er engageret og målrettet.

9. Hvordan bliver jeg indmeldt i Team Odense Taekwondo Klub?
Du bruger vores online betalingssystem, Conventus. Når du er blevet registreret, som medlem i både Team Odense Taekwondo klub og Dansk Taekwondo Forbund (DTaF), vil du modtage dit taekwondo pas.
Taekwondopasset bruges til alle aktiviteter, som er underlagt DTaF, heri registrering, at du er blevet gradueret. Hvis du skal kæmpe og/eller deltage i teknikstævner både i Danmark og i udlandet bliver dine resultater noteret i passet. Ved fællestræning, træningslejre samt træner- og førstehjælpskurser noteres disse også.

10. Hvor får jeg mere info?
Du er altid velkommen til at tage en uformel snak med din instruktør ellers kan skrive en mail info@teamodense.dk

Du kan læse mere om priser m.m. her: http://teamodense.dk/priser/